Aanmelden

Wilt U in aanmerking komen voor logopedische begeleiding heeft U in eerste instantie een indicatie voor logopedische therapie nodig, dit wil zeggen een verwijsbrief van uw huisarts of van een medisch specialist, dit kan een tandarts zijn, een KNO-arts, een neuroloog of een ander specialist.
Is uw kind op aanraden van een leerkracht naar de logopedie gestuurd heeft U dus een verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Nadat U de verwijsbrief voor logopedische therapie heeft kunt U zich (of de patiƫnt) telefonisch of via de mail bij mij aanmelden (0655955071, steffie@sperlinglogopedie.nl).

In eerste instantie worden de gegevens genoteerd, zoals adresgegevens, verzekeringsgegevens en reden voor de verwijzing.

Vervolgens zal ik proberen zo spoedig mogelijk een afspraak met U te maken voor een eerste anamnesegesprek, waarin ik kennis met U wil maken en de klachten en wensen en de voorgeschiedenis worden besproken.
Dit gesprek zal ongeveer een half uur duren, afhankelijk van de complexiteit van de klacht.

Uiteraard kunt U bij het aanmelden voorkeur voor bepaalde tijden of dagen aangeven zodat er met uw thuissituatie en dagplanning of werkrooster rekening kan worden gehouden.

Aan de hand van het intakegesprek zal de verdere therapieverloop worden besproken.
Meestal zal er een logopedisch onderzoek volgen en aan de hand hiervan zal er tot therapie over worden gegaan.